STOFZUIGSYSTEEM

STOFZUIGEN WORDT KINDERSPEL

Stofzuigen is voor veel mensen vervelend karwei. Met een centrale stofzuiger hoeft dit niet langer zo te zijn. Anders dan draagbare stofzuigers maakt een centraal systeem gebruik van stofzuigcontacten en flexibele slangen die het stof opzuigen en afvoeren naar een centrale eenheid in een afgelegen ruimte. Stofmijt en fijne stofdeeltjes verdwijnen zo snel en efficiënt, zodat u zonder zorgen van zuivere lucht kan genieten.

Hoe werkt dit?

De werking is eenvoudig en praktisch: de zuigslang wordt in een stofzuigcontact in de muren ingevoerd en het stof komt via een buizenstelsel terecht in een aparte eenheid, (bijvoorbeeld in de garage, de wasplaats …). Geen stofzuigbak die je moet meeslepen op zoek naar een stopcontact, niet meer botsen tegen kasten en muren, geen problemen met verlengstukken die niet lang genoeg zijn. Elke kamer heeft zijn eigen stofcontact, waar je de lichte en flexibele slang op aansluit.

Is een stofzuigsysteem tevens geschikt bij allergieën?

Het antwoord is: absoluut! Anders dan een klassieke stofzuiger, die stof door een filter haalt en weer de lucht in blaast, verwijdert het systeem alle stofdeeltjes en stofmijt. Dit omdat de zuigeenheid in een aparte ruimte staat. Men gebruikt speciale polyester filters en blaast de lucht naar buiten. Er is geen contact meer met het stof in de kamer en u kan genieten van zuivere lucht.

Maakt het stofzuigsysteem hinderlijk lawaai?

Nee. De zuigeenheid staat in een aparte ruimte, waardoor het geluid van de motor niet hoorbaar is. Voorbeeld merk Tubo.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN NIEUWE BADKAMER?
OF BENT U OP ZOEK NAAR PROFESSIONEEL ADVIES?

VAN DER CRUYS, 50 JAAR VAKMANSCHAP