DIENSTEN

Tijd voor vernieuwing

RENOVATIE BADKAMERS

Wij plaatsen uw badkamer van A tot Z in amper 10 werkdagen! Onze interieurarchitecten geven u advies over de keuze van de sanitaire apparaten, tegels, radiatoren etc. Na de keuze van de apparaten stellen onze medewerkers een offerte samen voor de renovatie van uw badkamer op maat.
Kom zeker eens langs met uw eigen plan!

Nooit meer koud

VERWARMING

Als u op zoek bent naar een verwarmingsinstallateur, bent u bij ons aan het juiste adres. Dit zowel voor de particuliere, als de professionele gebruiker.

Wij volgen alle technologische trends van de verwarmingssector op de voet. Ons verwarmingsgamma biedt dan ook oplossingen op maat voor verschillende energiebronnen. Voor elke behoefte bieden wij een passende verwarmingsketel of aan passend verwarmingssysteem : hangend of staand, individueel combineerbaar, toekomstgericht, energiezuinig, …

Handig?

DOE-HET-ZELF

Bent u zelf een handige Harry? 

Zo ja, dan kan u bij onze ‘Doe-Het-Zelf’-afdeling terecht voor al het nodige materiaal.

Onze afdeling bevindt zich achter de showroom. Kom zeker eens langs!

Frisse lucht nodig?

VENTILATIE

Doordat isolatie en luchtdichtheid een steeds belangrijkere rol spelen bij nieuwbouw, stijgt ook de nood aan een goede ventilatie. Luchtcirculatie zorgt immers voor een gezond binnenklimaat door ‘vervuilde’ lucht te vervangen door nieuwe, verse lucht. De lucht in een woning raakt vervuild door blootstelling aan verschillende vervuilingsbronnen: zweet, ademhaling, huisdieren, onderhoudsproducten, …

Onze merken: Vasco, Renson

Weg stof!

STOFZUIGSYSTEMEN

TUBO is een vernieuwend centraal stofzuigsysteem voor het schoonmaken van uw woning. Anders dan draagbare stofzuigers maakt TUBO gebruik van stofzuigcontacten en flexibele slangen die het stof opzuigen en afvoeren naar een centrale eenheid in een afgelegen ruimte. Stofmijt en fijne stofdeeltjes verdwijnen zo snel en efficiënt, zodat u zonder zorgen van zuivere lucht kan genieten.

BENT U GEÏNTERESSEERD IN EEN NIEUWE BADKAMER?
OF BENT U OP ZOEK NAAR PROFESSIONEEL ADVIES?

VAN DER CRUYS, 50 JAAR VAKMANSCHAP